Dünya Savaşı ve Nükleer Savaş ihtimali: Aleksander Dugin

Aleksander Dugin

 

Orta Doğu'da gerilimin daha da tırmanmasına ilişkin olası senaryolardan birini anlatmaya çalışalım.

Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistin ayaklanması başlar. Mahmud Abbas durumu kontrol altına alamaz ve İsrail'in Gazze Şeridi'nde tam anlamıyla bir soykırım gerçekleştirdiğini gören Filistinliler topyekûn bir isyan başlatır. IDF (İsrail Savunma Kuvvetleri) Gazze Şeridi'nde sivilleri katletmeye devam eder. Batılı Amerikan yanlısı liberal elitlerin oybirliğiyle İsrail'i desteklemesine karşı dünya çapında protestolar artar. Hizbullah devreye girer ve Ürdün'den gelen Arap kalabalıklar sınırdaki kordonları aşar. ABD, çatışmaya giderek daha fazla dahil olan İran'a karşı önleyici saldırılar başlatır ve İran da İsrail'e karşılık verir. Suriye savaşa girerek Golan Tepelerine saldırır. Tüm İslam dünyasında hızlı bir hareketlenme yaşanır.

Amerikan yanlısı İslam devletleri Suudi Arabistan, BAE, Katar vs. Filistinlilerin yanında çatışmaya katılmaya zorlanıyor. Pakistan, Türkiye ve Endonezya da onlara katılıyor. Taliban'ın Orta Doğu'ya asker gönderdiğine dair yalan haberler gerçeğe dönüşüyor. Horasan'ın siyah sancakları dünya üzerinde dalgalanıyor.

Şiiler de dahil olmak üzere Selefiler ve gelenekçiler arasındaki sorunlar arka planda kalır. İslam dünyasının Batı'ya ve İsrail'e karşı büyük cihadı başlıyor.

Rusya önce tarafsız bir pozisyon alıyor, ancak Ukrayna'da Batı ile savaş halinde olduğu için İsrail'i desteklemiyor. Batı tamamen İsrail'in yanında yer alıyor.

Doğu Kudüs'teki ayaklanmanın bir noktasında Filistinliler, IDF'den korunmak için Mescid-i Aksa'nın kordon altına alınması gerektiğini ilan ederler. Gazze Şeridi'ndeki ayaklanmanın başlangıcında da Mescid-i Aksa'dan bahsedilmişti. İsrail, silahlı Filistinli milislerle savaşırken ve kendini savunurken camiye bir roket saldırısı düzenler. Cami yıkılır. Üçüncü Tapınağın inşasına giden yol açıldı. Ama... 50 milyonu (resmi olarak) Avrupa'da bulunan bir milyar Müslüman, şimdi Batı'nın kendisinde bir ayaklanma başlatır. Avrupa'da iç savaş patlak verir. Bazı Avrupalılar LGBT, Soros ve Atlantikçi elitlerin yanında yer alırken, bazıları da (Alain Soral modelinde) Müslümanlarla ittifak kurar ve liberalizm karşıtı devrime katılır.

ABD İran'a karşı taktik nükleer silahlar kullanıyor. Rusya, ne pahasına olursa olsun Batı'ya tutunmaya çalışan ve Moskova'yı mümkün olan her şekilde kışkırtan Ukrayna'ya karşı taktiksel bir nükleer saldırı başlatır.

Üçüncü Dünya Savaşı taktik nükleer silahların kullanılmasıyla patlak verir. Rusya sonunda kararını verir ve Müslümanların yanında yer alır. Amerikalı dispansasyonalistler zamanın geldiğini fark eder. Rusya dolaylı da olsa İsrail'e saldırmaktadır. Rus vizyonunda, Batı doğrudan Deccal'in yönetimi altındadır. Birçok dünya lideri ölür, çok daha radikal inançlara sahip yeni liderler ortaya çıkar.

Çin Tayvan'a saldırarak ABD ve NATO'nun dikkatini yeni bir hedefe çeker. Hindistan, ABD'nin güvendiği doğrudan destekten kaçınır. Tarihin akşamı durgun olmaktan çıkar.

Feministler, eşcinsel aktivistler ve çevreciler her şeye bir son verilmesini talep ediyor ama kimse onları dinlemiyor.

Batı, artık ifade edemediği bir amaç uğruna herkese karşı savaşmak zorunda kalıyor. "İnsan hakları", "sivil toplum" ve diğer büyülü sözlerle ilgili tüm eski tezler, yaklaşan topyekûn ölümün sert gerçekliği içinde kayboldu. Elon Musk ne olup bittiğini anlamayı tamamen bıraktığını itiraf ediyor.

İsrail, her taraftan gelen darbeler altında Üçüncü Tapınağı inşa etmeye başlıyor. Sadece Moşiyah durumu kurtarabilir...

Tahmine dayalı analiz (kehanet) metninin aniden sona erdiği yer burasıdır.

Güncel
Etiketler
Dünya Savaşı; nükleer; Filistin; İsrail;